3F-Filippi
Social Network
Talen
my3F
Contacten
Bedrijf
Producten
Applicatie voorbeelden
Download
Infopoint
Press Area
Zoeken
Targetti
Duralamp
Social Network
Talen
my3F
Contacten
Onze toepassingsvoorbeelden van 2017
Onze toepassingsvoorbeelden van 2017

In 2017 heeft 3F Filippi haar rol als excellente partner voor ontwerpers, verkopers en distributeurs die de beste technische en energetische standaards binnen de verlichting willen aanbieden kunnen bevestigen.
Het is voor ons een plezier om via onze communicatiemiddelen (nieuwsbrieven, sociale media en website) al onze contacten over een aantal van deze projecten te hebben kunnen vertellen. De opdrachten die de we afgelopen twaalf maanden hebben geselecteerd, betroffen diverse gebieden waarbinnen 3F Filippi heeft kunnen bevestigen dat haar technologie in elke context aan de hoogste technische en energetische verwachtingen en omgevingseisen kan voldoen.
Zo konden, bijvoorbeeld, grote gelegenheden verbonden aan de industrie, een wereld waar het bedrijf sinds de oprichting haar verlichtingsarmaturen voor produceert, niet ontbreken. Buitengewoon prestigieus waren de opdrachten die werden ontwikkeld voor Gruppo Del Conca en Pershing, twee grote Italiaanse namen die respectievelijke gespecialiseerd zijn in de productie van keramische tegels en luxueuze jachten.
Maar net zo belangrijk waren de opdrachten verbonden aan de wereld van winkelketens, een realiteit die de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol is gaan spelen binnen onze business. In 2017 hebben we vele duizenden contacten bereikt met onze toepassingsvoorbeelden verbonden aan de supermarkten Novacoop in Piemonte en Foodie's Market in Waterloo, BelgiŽ. Voor 3F Filippi was het een plezier om te kunnen vertellen over prestigieuze projecten die ook in andere sectoren werden binnengehaald.
Dankzij onze technische uitmuntendheid konden we ons portfolio kunnen uitbreiden met opdrachten die gezien het ontwerp en de sociale betekenis prestigieus waren, zoals het project voor de verlichting van de Fondazione Agnelli in Turijn, ontworpen door het bureau Carlo Ratti Associati en de nieuwe Spazio LILT (Lega Italiana per la Lotta contro i Tumori - de Italiaanse vereniging ter bestrijding van tumoren) in Biella. Verder leek het ons geschikt om ook een toepassingsvoorbeeld gewijd aan de bouw van een school te beschrijven. In dit geval vertelden we over de opdracht voor de Basisschool van Loiano, ontworpen door Studio Contini uit Torrechiara (Parma), die ons de mogelijkheid heeft geboden om een grote bijdrage te doen aan de milieuduurzaamheid van deze structuur in de provincie van Bologna die in september werd ingewijd.
Pershing Gruppo FerrettiKlik hier voor meer informatie
Supermercati NovacoopKlik hier voor meer informatie
Supermercato Foodie'sKlik hier voor meer informatie
Scuola primaria di LoianoKlik hier voor meer informatie